Dignimo šaku u zrak za sve hrabre djelatnike bolnice!


Dignimo šaku u zrak za sve hrabre djelatnike bolnice!

izvor fotografie: http://bfm.hr/

Klinika za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ osnovana je davne 1893. godine, a sada je postala simbol borbe protiv opakog korona virusa koji se proširio svijetom. Ova zagrebačka bolnica do sada se uspješno suočavala s raznim zaraznim bolestima koje predstavljaju jedan od najvećih izazova u današnjoj medicini, a sigurni smo da će jednako tako uspješno zajedno s ostalim hrvatskim bolnicama stati na kraj pandemiji i pobijediti korona virus.

Kako izgleda svakodnevica djelatnika bolnice u doba pandemije nama je nezamislivo, ali znamo da svi oni zbog brige o nama sada nisu sa svojim najmilijima i ulažu maksimalan napor kako bi se ova cijela priča s virusom što prije završila. Budući da im u ovoj situaciji nažalost ne možemo puno pomoći, osim ostati kod kuće kako bismo zaštitili sebe i svoje bližnje, pokrenuta je #lionsfightback humanitarna kampanja s ciljem prikupljanja financijskih sredstava koja će biti donirana Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ za borbu protiv korona virusa, odnosno za nabavu potrebne opreme za njegu oboljelih.

DIŽEMO ŠAKU U ZRAK ZA KLINIKU ZA INFEKTIVNE BOLESTI „DR. FRAN MIHALJEVIĆ“

Ovim putem želimo zahvaliti cijelom bolničkom timu jer hrabro stoje na prvoj crti bojišnice od prvoga dana; tu su za nas 24 sata dnevno i daju sve od sebe da zaustave pandemiju. Šaljemo Vam jedno veliko hvala i dižemo šaku u zrak za sve liječnike, medicinske sestre, tehničare, laboratorijsko i pomoćno osoblje!  

Dignite i vi šaku u zraki pridružite se ovoj humanitarnoj kampanji! Na svojem Instagramu objavite fotografiju ili video u kojem nam pokazujete kako nastavljate živjeti zdravo i aktivno u udobnosti vlastitog doma, uz hashtag#lionsfightback. Kako bi se objava vidjela,vaš Instagram profil mora biti javan (public). Stavljanjem hashtaga #lionsfightback vaša se objava automatski pojavljuje na posebnom micrositeu https://lionsfightback.com, a za svaku objavu Polleo Sport donira 5 kn Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” za borbu protiv korona virusa.

Priključite se pokretu otpora i pridružite nam se u borbi aktivnim životom protiv korona virusa!

Share this Post: