Budi junak novog doba i motiviraj zajednicu

Apokaliptična scena na ulicama diljem svijeta. Mir, tišina, tek pokoji čovjek negdje u daljini… Scene koje smo dosad mogli samo gledati u filmovima postale su naša realnost. No koliko god nam snimke praznih gradskih trgova i ulica djeluju demotivirajuće, koliko god nam slike sugrađana u maskama i rukavicama djeluju zastrašujuće, a prazne police trgovina izazivaju paniku, ne smijemo se predati!

Ne smijemo odustati – od svojih snova, interesa, fitness ciljeva; od zdravog i aktivnog načina života. Možda nam je ovaj novi način života poremetio planove, ograničio fizički kontakt s dragim ljudima i zatvorio vrata naše omiljene teretane, no ne smijemo dopustiti da nas to obeshrabri. Ne smijemo se prepustiti depresiji koju sa sobom povlači izolacija. Fizički smo možda odvojeni jedni od drugih, no duhom smo svi zajedno u ovome! Trening i ljubav prema kretanju te briga o vlastitom tijelu nešto je što nosimo u sebi. Iako smo trenutno u tom kretanju ograničeni, svejedno možemo zajedno biti aktivni, pa čak i u svojem dnevnom boravku!

Vrijeme je da svatko od nas u sebi probudi sportski duh – duh koji nikada ne odustaje, koji „grize“ kada je najteže i za kojega svaka pobjeda i svaki poraz znače samo korak naprijed. Vrijeme je za #lionsfightback!

Kako sudjelovati?

Pjevate, plešete, dižete 100 kg u benchu ili možda žonglirate? Predstavite nam svoj skriveni talent i snimite kratki video u kojem ćete pokazati kako nastavljate živjeti zdravo i aktivno u udobnosti svojeg doma. S rekvizitima ili bez njih; s partnerom, djecom, psom, mačkom, zlatnom ribicom ili papigom… Kako god vaš trening sada izgleda, ne zaboravite završiti video s podizanjem šake u zrak jer to je #lionsfightback! Osim videa, objava može biti i u obliku fotografije, samo je važno da ju objavite na svojem Instagram profilu uz hashtag #lionsfightback, a kako bi objave bile vidljive na #lionsfightback micrositeu, vaš Instagram profil mora biti javan (public).

Stavljanjem hashtaga vaša se objava automatski pojavljuje na micrositeu, a za svaku objavu s hashtagom #lionsfightback Polleo Sport donira 5 kn Klinici za infektivne bolesti “Fran Mihaljević” za borbu protiv korona virusa. 

Sve novosti i objave možete pratiti na: https://lionsfightback.com/.

Dignite šaku u zrak zajedno s nama!

Jačajmo organizam i neka raste optimizam!

Priključite se pokretu otpora i pridružite nam se u borbi aktivnim životom/treninzima protiv korona virusa! Cilj nam je potaknuti sve članove naše zajednice da budu društveno odgovorni, da shvate ozbiljnost situacije te ostanu kod kuće, no to ne znači da odustajemo od svojih fitness ciljeva i da stavljamo treninge na pauzu. Pokrenimo se svi zajedno kako nam svakodnevica ne bi bila monotona i dosadna i kako bismo jedni drugima bili podrška!

Zato dižemo šaku u zrak za aktivan život unatoč ograničenjima!
Dižemo šaku u zrak za sve za sve one koji su u samoizolaciji, ali ne odustaju; za one koji se trenutno bore s ovim zločestim virusom; kao i za sve one koji su ga pobijedili.
Dižemo šaku u zrak sve hrabre liječnike, medicinske sestre i ostale dežurne službe čiji su djelatnici na prvoj crti obrane 24 sata dnevno.
Dižemo šaku u zrak za sve radnike u trgovinama, profesore, odgajatelje u vrtićima, čistačice i sve one koji nisu u mogućnosti ostati kod kuće.
Dižemo šaku u zrak za sve nas!

Share this Post: